Cari Lirik lagu di Blog Ini

Memuat...

KERE MUNGGAH MBALE




nok....
barek wati
saiki uripmu soyo mukti
nyandang nganggo ora nguciwani
mergo saiki wis dadi penyanyi

nok...
barek wati
gayamu jan koyo selebriti
mulo saiki kowe wis lali
karo aku sing dadikne penyanyi

*
eling... 2x
kowe biyen dodol sego kering
bareng saiki dadi wong kondang
kowe njur lali karo kahanan

eling... 2x
kowe biyen dodol sego kucing
bareng saiki dadi wong gede
kowe koyo kere munggah bale

nok..
barek wati
senajan saiki kowe wis lali
nanging tetep tak dungaake
mugo-mugo ra balik dadi kere

nok..
barek wati..
biyen omahmu  ora mejaji
setan ae mlebu ora wani
ning saiki wis apik koyo loji

nok...
barek wati
kowe saiki cidro ing janji
janjimu biyrn ora bakal lali
karo aku sing ndadekne penyanyi

back to *