Cari Lirik lagu di Blog Ini

Memuat...

SEWU KUTHO




Sewu kuto wis tak lewati
sewu ati tak takoni
Nanging kabeh podo rangerteni-
lungomu neng ngendi
Pirang tahun nggonku goleki
semono durung biso nemoni

Wis tak coba ngaleake jenengmu seko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi …isih tresno sliramu
Umpamane kowe uwis mulya lilo aku lilo
Yomung siji dadi panyuwunku
aku pengin ketemu
Senajan wektu mung sedelo
Kanggo tombo kangen jroning dodo
Senadyan mung sak kedeping moto
Kanggo tombo kangen jroning dodo