Cari Lirik lagu di Blog Ini

Memuat...

OJO DI GONDELI



- Janjine ora tenanan Jebule kriwikan dadi grojogan,
Saben saben dielingke, nanging sajake kok anteng wae
Puluh – puluh wis bejaku ya dhik ya, wis pancen dadi nasibku
Tak suwun marang sliramu, aja dadi runtiking atimu
Iwak cucut diwadahi karung, becik mbacut tinimbang wurung
Aduh mas tinimbang wurung
Menyang pasar kok tuku cipir, aja samar yen ra tak pikir
Aduh dik aja kuwatir
Manuk gagak kok ngaku merak, pancen sengaja pancen dijarak
Aduh mas sakit hatiku
Ana Kadal mangani roti, ndang tak budhal aja digondeli
Aduh dhik aja digondeli
Kembang kacang kembang kedele e lae
Glopa – glape dadi gawe
Yen pancen dikarepake, ayo enggal aku terna mulih bae